Proefrit
In de eerste plaats stellen wij u uiteraard in de gelegenheid tot het maken van een proefrit. Er staat voor u altijd een elektrische scooter klaar in de showroom waar u een gratis proefrit mee kunt maken.

Het aanschaffen
Na de betaling van uw elektrische scooter is het papierwerk een vlotte procedure. Aangezien wij RDW erkend zijn, zijn wij in de gelegenheid zelf het kenteken en kentekenbewijs voor u in orde te maken. Dit geeft u direct het voordeel om de eerste eigenaar van uw eigen elektrische scooter te worden.

De levering
Zodra de betaling is geaccepteerd zullen wij in overleg met u de scooter zo spoedig mogelijk leveren.
Wij hanteren echter een termijn van maximaal twee weken om uw elektrische scooter helemaal rijklaar te maken. De scooter wordt voor de laatste keer volledig gecontroleerd door onze monteurs, het kenteken wordt bevestigd, de accu wordt voor u opgeladen en de scooter wordt gewassen en gepoetst. Zodra de scooter voor u klaarstaat, krijgt u van bericht dat u muisstil en helemaal groen bij ons kunt vertrekken op uw eigen elektrische scooter!

Nazorg
Onze monteurs staan helemaal voor u klaar in onze eigen werkplaats om u de nodige nazorg te geven. Dus mocht u eventueel problemen krijgen met uw elektrische scooter, kunt u altijd bij ons terecht. Want niemand geeft zoveel om de Kofpa E-Scooter als Kofpa zelf!