Kosteloos Rijden, iets voor u?
Elektrisch rijden is natuurlijk al zuinig in verbruik én kosten. Maar dit kan zelfs helemaal kosteloos! Bij het gebruik van slechts één zonnepaneel, kunt u uw elektrische scooter helemaal zelfstandig en onafhankelijk opladen. Op deze manier ziet u deze kosten niet langer op uw elektra rekening.

Het onderhouden van de accu
Een elektrische scooter is dan wel onderhoudsarm, toch moet er zorgvuldig met de accu worden omgegaan. Wij raden altijd aan zoveel mogelijk met een volle accu te vertrekken en bij aankomst van bestemming vrijwel direct de accu op te laden door middel van de bijgeleverde oplader. Dit kan simpelweg door de oplader in het stopcontact (220V) te steken. Zet de elektrische scooter ook altijd geheel opgeladen weg om permanente schade aan de accu te voorkomen. Let vooral op in de koude wintermaanden! Van november tot en met maart zou het best eens zó koud kunnen zijn dat u ervoor kiest de elektrische scooter niet te gebruiken. Zorg er dan voor dat u de scooter minstens eens per maand 8-10 uur oplaad. Er is speciaal voor u een mogelijkheid om u aan te melden voor een oplaadalert tijdens de wintermaanden. U krijgt dan één keer per maand een sms of emailbericht van ons dat het tijd is om uw elektrische scooter op te laden als geheugensteuntje. Meldt u hiervoor aan via het contactformulier.

Rijden op een Elektrische Scooter
Voor het rijden op een elektrische scooter gelden dezelfde regels als elke andere scooter. U bent hiervoor dus verplicht minimaal in het bezit te zijn van een AM rijbewijs (scootercertificaat) of hoger. Dit geldt zowel voor de 25 km/u als de 45 km/u variant.

Koop nu een Elektrische Scooter en profiteer van de actie van Forenzo
Lees hier voor meer informatie.

forenzo